Για τη μάρκα

Δείτε με τι ασχολείται η ORPHICA, τι είναι σημαντικό για μας και ποιες αξίες σεβόμαστε στην καθημερινή εργασία μας.

Η προσέγγισή μας

Αντλούμε συνεχώς έμπνευση από τη φύση, ανακαλύπτουμε χαρακτηριστικά των φύτων και χρησιμοποιούμε τα εκχυλίσματά τους για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που διακρίνονται για την ασφάλειά τους που επιβεβαιώνεται από εργαστηριακές έρευνες.

Δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι όχι μόνο ασφαλή, αλλά και αποτελεσματκά. Αυτό είναι δυνατόν χάρη στό μοναδικό συνδυασμό των δυνάμεων της φύσης με τις επιστημονιακές ανακαλύψεις.

Η αποστολή μας

Μάθετε τι διακρίνει τη μάρκα ORPHICA

Η αποστολή μας είναι η "Real You", δηλαδή "Η Αληθινή Εσύ". Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τη φυσική ομορφιά σας και να υπογραμμίσουμε όλα τα ατού. Ο σκοπός μας είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας, έτσι όπως είστε - γιατί είστε όμορφη.

Ο κόσμος της μάρκας αποτελείται από επιμελώς επεξεργασμένα προϊόντα υψηλής απόδοσης και καινοτομίας. Η ORPHICA δημιουργήθηκε για τις γυναίκες εκείνες που εκτιμούν την υψηλότερη ποιότητα και ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις.

ORPHICA - 100% φυσικά, ασφαλή συστατικά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε τα συστατικά που υπάρχουν στο φυσικό περιβάλλον. Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να είναι ασφαλή και τα υποβάλλουμε σε τέστ εργαστηρίου για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

ORPHICA - εμπιστοσύνη γυναικών από 35 χώρες

Εμπιστοσύνη

Ελέγχουμε λεπτομερώς όλη τη διαδικασία παραγωγής και διανομής, και έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας. Χάρη σε αυτό το γεγονός, η ORPHICA κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ORPHICA - μοναδικός συνδυασμός φυσικών συστατικών

Καινοτομία

Διεξάγουμε εξετάσεις με σκοπό να επιβεβαιώσουμε ότι τα συστατικά μας είναι τα πιο αποτελεσματικά. Η έμπνευσή μας είναι η φύση, διότι προσφέρουμε μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών και συνεχώς βελτιώνουμε τα προϊόντα μας.

Emilia Gromska - πτυχιούχος κοσμετολόγος

„ORPHICA αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων. Η εταιρεία επιλέγει προσεκτικά και επιλέγει συστατικά που βρίσκονται στη φύση, δημιουργώντας εξαιρετικά αποτελεσματικές προετοιμασίες. Ταυτόχρονα, φροντίζει για την ασφάλεια, η οποία είναι τόσο σημαντική για τον καθένα από εμάς. Τα καλλυντικά RPHICA έχουν υποβληθεί σε πολυάριθμες δοκιμές για τη μείωση του κινδύνου ερεθισμού και αλλεργίας. Τα άτομα με ευαίσθητο και λεπτό δέρμα μπορούν επίσης να προσεγγίσουν τα προϊόντα της μάρκας για καθημερινή φροντίδα. Συνιστώ τα καλλυντικά ORPHICA σε όλα τα πρόσωπα τα οποία εκτιμούν την υψηλή ποιότητα, θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους και να απολαύσουν μια όμορφη εμφάνιση".

EMILIA GROMSKA πτυχιούχος κοσμετολόγος