Κοντίσιονερ φρυδιών

  • Δωρεάν παράδοση

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #BROW

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
BROW – κοντίσιονερ φρυδιών – 4 ml


Τα κοντίσιονερ φρυδιών έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ των καλλυντικών. Είναι μόδα τα καθαρά, δυνατά σημαδεμένα φρυδιά. Το BROW ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες. Αυτή η σύγχρονη φορμούλα επιταχύνει τη φυσιολογική ανάπτυξη των φρυδιών, τα θρέφει και βελτιώνει την κατάστασή τους. Χάρη στο BROW τα φρυδιά γρήγορα γίνονται πυκνά, δυνατά και πιο πλήρη, Το αποτέλεσμα είναι φυσικά όμορφα και ξεχωριστά φρυδιά. Το προϊόν είναι δερμοτολογικά ελεγμένο.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εφαρμογής του BROW πιο γρήγορα από ό, τι σας φαίνεται. Μπορείτε να παρατηρήσετε τις θετικές αλλαγές μόλις μετά από 4 εβδομάδες. Θα είναι ορατή η βελτίωση της κατάστασης και της όψης των φρυδιών. Θυμηθείτε ότι για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ορό τακτικά για μια περίοδο 8-12 εβδομάδων. Φυσικά όμορφα φρύδια σε ένα τόσο σύντομο διάστημα; Με το BROW αυτό είναι δυνατό. Το προϊόν προορίζεται για εφαρμογή στα φρυδιά.

  • Δωρεάν παράδοση
BROW Κοντίσιονερ φρυδιών

Αν έχετε αραιά, αδύνατα και όχι αρκετά σκούρα φρύδια, τότε το BROW προορίζεται για σας. Δημιουργήσαμε αυτό το κοντίσιονερ για τις γυναίκες που θέλουν να έχουνε πυκνά και δυνατά φρύδια. Το BROW έχει ελεγχθεί αυστηρά και οι μελέτες επιβεβαίωσαν ότι οι ουσίες που περιέχονται στη φόρμουλα του κοντίσιονερ όχι μόνο επιταχύνουν την ανάπτυξη και παχαίνουν, αλλά ακόμη βελτιώνουν την όψη των φρυδιών. Το προϊόν δεν έχει ερεθιστική δράση στο δέρμα.

  • Δωρεάν παράδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΩΝ ΜΑΣ

Αυτές πέτυχαν τα αποτελέσματα που ονειρεύτηκαν! Γίνετε μία από αυτές!


Πριν Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά από τη χρήση "Πάντα παραπονιόμουν για τα αραιά και ανοιχτά φρυδιά μου. Τα έβαφα, χρησιμοποιούσα χένα. Ποτέ όμως δεν ήμουν ικανοποιημένη στο τέλος. Στο διαδίκτυο βρήκα το κοντίσιονερ BROW. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόλις μετά από 4 εβδομάδες τα φρυδιά μου ήταν εμφανώς παχύτερα και πιο σκούρα. Οι φίλες μου με ρώτησαν τι κάνω και έχω τέτοια φρυδιά. Προτείνω ανεπιφύλακτα το BROW. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!"

Μόνικα, 26 χρόνων

Πριν Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά από τη χρήση "Τα όμορφα φρύδια τονίζουν τα μάτια και προσθέτουν ομορφιά. Δυστυχώς πάντα είχα κόμπλεξ για τα φρύδια μου. Είχαν κακό σχήμα και ήταν λεπτά. Χαλούσαν και το πιο ωραίο μακιγιάζ. Η φίλη μου μού πρότεινε το κοντίσιονερ BROW της μάρκας ORPHICA. Σύντομα παρατήρησα τη δράση του. Τα φρύδια μου μεγάλωσαν γρήγορα είναι ορατά πιο πυκνά και πιο όμορφα. Χάρη στο BROW το μεγαλύτερο κόμπλεξ μου άλλαξε κι έγινε το πιο δυνατό μου σημείο."

Μάρτα, 31 χρονών

Πριν Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά Κοντίσιονερ φρυδιών Μετά από τη χρήση "Όταν γέννησα το παιδί μου, τα φρύδια μου έγιναν ιδιαίτερα αδύναμα. Άρχισαν να πέφτουν. Πάντα μου άρεσαν, γι' αυτό αποφάσισα να τα φροντίσω. Αποφάσισα να εφαρμόσω το κοντίσιονερ BROW της μάρκας ORPHICA. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Μετά από κάποιες εβδομάδες, τα φρύδια έγιναν όπως ήταν πριν. Και το σημαντικό για μένα είναι ότι η απαλή φόρμουλα του κοντίσιονερ δεν προκάλεσε ερεθισμό στο πολύ ευαίσθητο δέρμα μου. Το BROW είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης απόδοσης με ελκυστική τιμή."

Καμίλα, 28 χρόνων

Εξαιρετικά συστατικά

ORPHICA

Το BROW είναι ένα δραστικό και αποτελεσματικό κοντίσιονερ φρυδιών. Βελτιώνει την κατάστασή τους και την όψη τους. Χάρη στο BROW, τα φρυδιά γίνονται ορατά πυκνότερα, πιο δυνατά και πιο σκούρα. Τι χαρακτηρίζει το BROW ; Η υψηλή ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Χάρη σε αυτό το κοντίσιονερ θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για δυνατά, πυκνά και φυσικά όμορφα φρύδια!

Το BROW έχει δημιουργηθεί από τα συστατικά της υψηλότερης ποιότητας. Το κοντίσιονερ είναι πλούσιο σε ενεργά πεπτίδια που βελτιώνουν, ενισχύουν και επιταχύνουν την ανάπτυξη των τριχών. Το BROW περιέχει ακόμη εκχυλίσματα από ρίζα του τζισένγκ που ονομάζεται ή ρίζα της ζωής και της αιώνιας νιότης, γιατί βελτιώνει την αιμάτωση του δέρματος και τη μήτρα της τρίχας. Το BROW είναι και αποτελεσματικό και ασφαλές. Το κοντίσιονερ ελέγχθηκε από ειδικούς δερματολογικά και οφθαλμιατρικά. Τα συστατικά του BROW έχουν επιλεγεί ακριβώς για να φροντίσετε τα φρύδια σας και να νιώσετε εξαιρετικά.

  • Δωρεάν παράδοση

Πώς να εφαρμόσω;

01.

Πριν να εφαρμόσετε το BROW, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει προσεκτικά το μακιγιάζ σας και τα φρυδιά σας είναι στεγνά και καθαρά.

02.

Πριν να πάτε για ύπνο, βάλτε το προϊόν στα φρύδια σας μία φορά την ημέρα. Αρκεί μια κίνηση με τη διάταξη εφαρμογής στην κατεύθυνση από την εσωτερική προς την εξωτερική πλευρά του φρυδιού.

03.

Θαυμάστε τα αποτελέσματα και απολαύστε φυσικά πυκνά και όμορφα φρυδιά!

01.

Ποιος μπορεί χρησιμοποιήσει το BROW;

Το κοντίσιονερ BROW σχεδιάστηκε για τα πρόσωπα με αραιά, αδύναμα και ανεπαρκώς σκούρα φρυδιά. Το κοντίσιονερ πρώτα από όλα παχαίνει, αλλά και βελτιώνει την κατάσταση και την όψη των φρυδιών. Ακόμη και οι άνδρες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Δεν προτείνεται όμως να χρησιμοποιηθεί το BROW από ανήλικους, κατά τη χημειοθεραπεία, τις έγκυες γυναίκες και τις μητέρες που θηλάζουν.

02.

Μετά από πόσο καιρό θα παρατηρήσω τα πρώτα αποτελέσματα;

Μπορείτε να παρατηρήσετε θετικές αλλαγές μετά από μόλις 4 εβδομάδες. Τα φρύδια θα γίνουν πιο πυκνά και λίγο πιο σκούρα. Θυμηθείτε ότι για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ορό τακτικά για μια περίοδο 8-12 εβδομάδων.

03.

Πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιήσω το BROW;

Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το BROW τουλάχιστον για 8-12 εβδομάδες. Θυμηθείτε όμως ότι για να απολαύσετε τα αποτελέσματα όσο δυνατόν περισσότερο καιρό, πρέπει να εφαρμόζετε το κοντίσιονερ μερικές φορές την εβδομάδα ακόμη και μετά τη θεραπεία.

04.

Πόσο διαρκεί η περίοδος ανάλωσης του BROW;

Η ημερομηνία λήξεως του BROW είναι 6 μήνες μετά το άνοιγμα του προϊόντος.

05.

Μπορώ να εφαρμόσω το BROW όταν εφαρμόζω τη χένα για φρύδια;

Το BROW είναι ένα ασφαλές, ενισχυτικό κοντίσιονερ. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για να εφαρμόσετε το BROW στα φρύδια βαμμένα με χένα. Δεν προτείνεται όμως να εφαρμόσετε το κοντίσιονερ αμέσως πριν ή αμέσως μετά τη διαδικασία χένας.

06.

Τι διακρίνει το BROW από άλλα κοντίσιονερ φρυδιών;

Το κοντίσιονερ διακρίνεται στην αγορά όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα και τη δραστικότητά του, αλλά και για την τιμή του. Η πιο μεγάλη διάκριση και η σύσταση είναι για μας, όμως, οι κρίσεις των ικανοποιημένων πελατισσών μας. Και αυτές είναι πολλές!

07.

Πώς να εφαρμόσω το BROW;

Εφαρμόστε το BROW μία φορά κάθε μέρα, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, σε καθαρά και στεγνά φρύδια. Φτάνει μια κίνηση με τη διάταξη εφαρμογής, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, για να αρχίσει να ενεργεί το κοντίσιονερ.

08.

Επιταχύνω τη δράση του BROW όταν το χρησιμοποιήσω συχνότερα από μία φορά κάθε μέρα;

Το BROW είναι μια σύγχρονη, επιμελώς πρετοιμασμένη φόρμουλα. Φτάνει να εφαρμόσετε το κοντίσιονερ μία φορά κάθε μέρα. Το να αυξήσετε την ποσότητα του προϊόντος ή τη συχνότητα εφαρμογής του δεν επιταχύνει τη δράση του κοντίσιονερ.

09.

Για πόσο καιρό φτάνει μια συσκευασία του BROW;

Η θεραπεία με το BROW διαρκεί τουλάχιστον 8-12 εβδομάδες. Μια συσκευασία σίγουρα θα σας επιτρέψει να λάβετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

10.

Υπάρχουν αντενδείξεις σχετικά με την εφαρμογή του BROW;

Το BROW είναι ένα κοντίσιονερ δερματολογικά ελεγμένο. Δεν προτείνεται όμως να χρησιμοποιηθεί από ανήλικους, κατά τη χημειοθεραπεία, τις έγκυες γυναίκες και τις μητέρες που θηλάζουν.

11.

Ποια είναι η σύσταση του κοντίσιονερ BROW;

Η σύνθεση του κοντίσιονερ BROW έχει ως εξής: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

Το BROW έχει δοκιμαστεί σε ζώα;

Όχι, τα προϊόντα της μάρκας ORPHICA δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

13.

Πόσο καιρό θα περιμένω την παράδοση;

Αποστέλουμε το BROW σε δύο εργάσιμες μέρες, μέσω της εταιρείας κούριερ. Απαντάμε στις αναμονές των πελατισσών μας και πλήρως καλύπτουμε τα έξοδα παράδοσης.

14.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής του BROW στο εξωτερικό;

Φυσικά. Παρατηρώντας τις καινούριες τάσεις και ανάγκες των πελατών μας, οι παραγγελίες γίνονται σε όλο τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος παράδοσης επεκτείνεται. Το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ.