Κοντίσιονερ βλεφαρίδων

 • Δωρεάν παράδοση

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #REALASH

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
REALASH – Eyelash Enhancer – 3 ml


Η φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων διαρκεί περίπου 30 μέρες. Η περίοδος αυτή είναι πολύ μικρή για να γίνουν μακριές και παχιές. Η προηγμένη φορμούλα REALASH επιταχύνει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τις ενισχύει από τις ρίζες τους, και έτσι οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές και δυνατές.

Παρά το ότι θα δείτε τα πλήρη αποτελέσματα μετά από 30 μέρες, θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές νωρίτερα. Μετά από 2 εβδομάδες θα μπορέσετε να παρατηρήσετε ότι οι βλεφαρίδες σας είναι πιο δυνατές, πιο υγιείς και πιο θρεμμένες. Μετά από 21 μέρες τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Τότε είστε μόνο κάποιες μέρες μακριά από τη νέα όψη σας!

 • Δωρεάν παράδοση

Κοντίσιονερ για όλες τις εποχές

REALASH
 • 83%Μακρύτερες βλεφαρίδες
 • 79%Παχύτερες βλεφαρίδες

Κοντίσιονερ για όλες τις εποχές

 • βλεφαρίδες κατά 83% μακρύτερες και κατά 79% παχύτερες
 • αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από έρευνες
 • δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες
 • Δωρεάν παράδοση

Το REALASH είναι ένας ορός που έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες που ονειρεύοονται μακριές, δυνατές και παχιές βλεφαρίδες. Προτείνεται ειδικά σε αυτές τις κυρίες των οποίων οι βλεφαρίδες είναι εκ φύσεως κοντές, αδυνατισμένες λόγω ηλικίας ή κατεστραμμένες από τη διαδικασία επιμήκυνσης, την εφαρμογή ακατάλληλων καλλυντικών και τη χρήση τεχνητών βλεφαρίδων.

Ο REALASH υποβλήθηκε σε αυστηρες έρευνες που επιβεβαίωσαν ότι οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στη φορμούλα επιμηκύνουν και παχαίνουν τις βλεφαρίδες και προστατεύουν από τη διαδικασία πτώσης τους.

50%

14 μέρες

 • — πιο δυνατές βλεφαρίδες
 • — θρεμμένες βλεφαρίδες
75%

21 μέρες

 • — πιο υγιείς βλεφαρίδες
 • — πιο ελαστικές βλεφαρίδες
100%

30 μέρες

 • — πιο δυνατές βλεφαρίδες
 • — θρεμμένες βλεφαρίδες
 • Δωρεάν παράδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΚΡΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΧΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ REALASH

Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο δοκίμασαν ήδη το REALASH -ο ορός που πραγματοποίησε τα όνειρά τους για όμορφες βλεφαρίδες.


Πριν Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά από τη χρήση "Είναι εντυπωσιασμένη από τη δράση του κοντίσιονερ. Πριν από το γάμο έψαξα για κάποιο παράσκευμα που θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση των βλεφαρίδων μου. Στην περίπτωσή μου ήδη μετά από 2 εβδομάδες εφαρμογής του REALASH τα αποτελέσματα ήταν ορατά. Οι βλεφαρίδες μου έγιναν πιο μακριές και πιο λαμπερές. Στο γάμο όλοι με ρωτούσαν αν είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες :) Προτείνω ανεπιφύλακτα το REALASH! Αξίζει!"

Μαρία, 26 χρονών

Πριν Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά από τη χρήση "Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και ο καθένας τα βλέπει. Και όταν κάποιος άρχιζε να μιλάει μαζί μου, χαμήλωνα τα μάτια μου γιατί ντρεπόμουν. Πάντα είχα κόμπλεξ για τις κοντές βλεφαρίδες μου. Φαινόντουσαν να μη μεγαλώνουν ποτέ. Σε κάποια στιγμή ανακάλυψα το κοντίσιονερ REALASH και πολύ γρήγορα είδα τη δράση του. Μόλις μετά από τρεις εβδομάδες οι βλεφαρίδες μου τελικά μεγάλωσαν! Γίνονται πιο όμορφες και εγώ δεν ντρέπομαι πια".

Μαγδαλένα, 33 χρονών

Πριν Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά από τη χρήση "Μετά τηγ γέννηση του παιδιού μου, χάλασαν τα μαλλιά και οι βλεφαρίδες μου. Πριν ο καθένας τα επαινούσε. Μετά από τη συμβουλή της φίλης μου, δοκίμασα το κοντίσιονερ REALASH. Μόλις μετά από ένα μήνα οι βλεφαρίδες μου έγιναν όπως ήταν πριν. Μαζί επέστρεψε και η αυτοπεποίθησή μου. Το REALASH έχει καλή τιμή και ποιότητα!"

Dörotheos, 32 χρονών

 • Δωρεάν παράδοση

ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 21 ΜΕΡΕΣ

Πριν Κοντίσιονερ βλεφαρίδων 21 μέρες Μετά Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Μετά από τη χρήση
 • Δωρεάν παράδοση
 • Αποτελεσματικότητα πιστοποιημένη από έρευνες Αποτελεσματικότητα πιστοποιημένη από έρευνες
 • Οι φυσικές σας βλεφαρίδες κατά 83% μακρύτερες και 79% παχύτερες Οι φυσικές σας βλεφαρίδες κατά 83% μακρύτερες και 79% παχύτερες
 • Δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργίες * Δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργίες *

Πώς λειτουργεί το κοντίσιονερ;

Η φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων διαρκεί περίπου 30 μέρες. Η περίοδος αυτή είναι πολύ σύντομη για να γίνουν μακριές και παχιές. Η προηγμένη φορμούλα REALASH επιταχύνει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τις ενισχύει από τις ρίζες τους, και έτσι οι βλεφαρίδες γίνονται μακριές και δυνατές. Η φορμούλα του κοντίσονερ τις προστατεύει από την πτώση. Για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τη δυναμική του REALASH πρέπει να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, με καλύτερη εφαρμογή μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, εφαρμόζοντας το προϊόν στη γραμμή των επάνω βλεφαρίδων, Χάρη στην πυκνή ύφη και την εύχρηστη διάταξη εφαρμογής 3 ml ορού αρκεί για 3 μήνες εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολή και φτάνει μια κίνηση για να απολαύσετε όμορφες βλεφαρίδες.

* στις υπό έρευνα ομάδες δεν παρουσιάστηκαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα

αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από έρευνες

Ο REALASH υποβλήθηκε σε αυστηρες έρευνες που επιβεβαίωσαν ότι οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στη φορμούλα επιμηκύνουν και παχαίνουν τις βλεφαρίδες και προστατεύουν από τη διαδικασία πτώσης τους. Τα αποτελέσματα των ερευνών στην ομάδα γυναικών ηλικίας 24-45 χρονών είναι ως εξής:

REALASH Μακρύτερες βλεφαρίδες

Μελετήθηκε δερματολογικά και οφθαλμιατρικά

 • 86% των ερωτηθέντων παρατήρησαν ότι οι βλεφαρίδες τους είναι πιο δυνατές
 • κατά 79% παχύτερες βλεφαρίδες μετά από ένα μήνα εφαρμογής
 • κατά 83% παχύτερες βλεφαρίδες μετά από ένα μήνα
 • 88% των ερωτηθέντων παρατήρησαν ότι χάνουν λιγότερες βλεφαρίδες
 • στην υπό έρευνα ομάδα δεν εμφανίστηκαν ανεπιθύμητες δράσεις

Το "REALASH" είναι ένα πλήρως ασφαλές παράσκευμα που επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό, αλλεργία ή αλλαγές του χρώματος της ιρίδας του οφθάλμου που είναι η πιο συχνή ανεπιθύμητη δράση στην περίπτωση πολλών κοντίσιονερ που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Το REALASH πληροί όλες τις απαιτήσεις των δερματολόγων για την ασφάλεια και πρώτα από όλα τις προσδοκίες των πελατισσών."


Anna Wojcik, πτυχιούχος κοσμετολόγος

 • Δωρεάν παράδοση
orphica
 • 83%Μακρύτερες βλεφαρίδες
 • 79%Παχύτερες βλεφαρίδες

Καινότομα σύνθεση

Για να έχει μεγαλύτερη απόδοση το κοντίσιονερ βλεφαρίδων REALASH, η φόρμουλά του συμπληρώθηκε με ενεργά νανοπεπτίδια και μόρια αμονιξέων.

Το κοντίσιονερ βλεφαρίδων REALASH ερευνήθηκε από δερματολογική και οφθαλμιατρική άποψη. Δεν βρέθηκαν ερεθισμοί ή αλλεργίες. Για την ασφάλεια του προϊόντος υπεύθυνα είναι τα φυτικά εγχυλίσματα, μεταξύ άλλων της γλυκιάς σημαίας που έχει αντιφλεγμονώδη δράση, της καλέντουλας που επιτααχύνει την αναζωογόνηση και του λιναρόσπορου που προστατεύει από την ξήρανση του δέρματος.

Αυτές οι ουσίες προστατεύουν, περιποιούν και ανακουφίζουν το μαλακό δέρμα γύρω από τα μάτια σας.

86%

οι υπό έρευνα γυναίκες παρατήρησαν ότι οι βλεφαρίδες τους έγιναν πιο δυνατές

88%

οι υπό έρευνα γυναίκες παρατήρησαν μικρότερη πτώση βλεφαρίδων

89%

οι υπό έρευνα γυναίκες παρατήρησαν γενικότερη βελτίωση της κατάστασης των βλεφαρίδων

Πώς να εφαρμόσω;

01.

Αφαιρέστε προσεκτικά το μακιγιάζ και στεγνώστε το δέρμα γύρω από τα μάτια.

02.

Με μια απαλή κίνηση του πινέλου βάλτε το κοντίσιονετρ στο επάνω βλέφαρο.

03.

Θαυμάστα αποτελέσματα και σαγηνεύστε με ένα όμορφο βλέμμα!

01.

Το REALASH είναι για τον καθένα;

Το REALASH είναι ένα παράσκευμα προορισμένο κυρίως για τις γυναίκες, αλλά ακόμη και οι άνδρες μπορεί να το εφαρμόζουν. Το παράσκευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πρόσωπα με ευαίσθητα μάτια, με οφθαλμικές παθήσεις, με φακούς επαφής, με τεχνητές βλεφαρίδες ή με μόνιμο μακιγιάζ. Στις εγκύους γυναίκες, τις γυναίκες που θηλάζουν, τα πρόσωπα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και τους ανήλικους δεν προτείνεται ή εφαρμογή του κοντίσιονερ.

02.

Είναι το REALASH ασφαλές;

Το προϊόν μας ερευνήθηκε από δερματολγική και οφθαλμιατρική άποψη. Δεν βρέθηκαν ανεπιθύμητες δράσεις. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι στις έγκυους γυναίκες, τις γυναίκες που θηλιάζουν, τα πρόσωπα κατά τη χημειοθεραπεία και τους ανήλικους δεν συνιστάται η εφαρμογή του κοντίσιονερ.

03.

Ποιά είναι η σύνθεση του κοντίσιονερ REALASH;

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Μπορώ να κάνω χένα βλεφαρίδων κατά την εφαρμογή του REALASH;

Σίγουρα ναι δεν έχει καμία αντένδειξη. Η χένα θα ενισχύσει το αποτέλεσμα των μακριών, παχιών και θρεμμένων βλεφαρίδων.

05.

Μπορώ να κάνω καθημερινό μακιγιάς κατά τη θεραπεία με το REALASH;

Βεβαίως. Η δράση του κοντίσιονερ REALASH γίνεται τη νύχτα. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα ορατά όταν χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

06.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία REALASH;

Μόλις μετά από 14 ημέρες θα δείτε ότι οι βλεφαρίδες σας έγιναν πιο δυνατές, πιο υγιείς και θρεμμένες. Μετά από 21 μέρες τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Όταν λάβετε τα αποτελέσματα τα οποία αναμένατε, προτείνεται να χρησιμοποιείτε το REALASH δύο - τρεις φορές την εβδομάδα - για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που λάβατε.

07.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το κοντίσονερ βλεφαρίδων REALASH;

Αυτό διαρκεί μόλις μια στιγμή, γιατί το προϊόν χρησιμοποιείται εύκολα. Η πρακτική διάταξη εφαρμογής, που μοιάζει ένα eyeliner, επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση του προϊόντος. Το βράδυ αφού αφαιρέσετε προσεκτικά το μακιγιάζ και στεγνώσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια, με μια απαλή κίνηση του πινέλου, εφαρμόστε το REALASH στη γραμμή των επάνω βλεφαρίδων. Εκτελέστε την ίδια κίνηση κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στη συνέχεια, για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που λάβατε, προτείνεται να χρησιμοποιείτε το REALASH δύο - τρεις φορές την εβδομάδα.

08.

Γιατί μια συσκευασία του REALASH αρκεί για τόσο πολύ καιρό;

Μια συσκευασία του κοντίσιονερ REALASH περιέχει 3 ml και αρκεί για 3 μήνες. Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα για περισσότερο καιρό σίγουρα η επόμενη συσκευασία του REALASH θα είναι χρήσιμη.

09.

Ποια είναι η περίοδος ανάλωσης του κοντίσιονερ REALASH;

Η ημερομηνία λήξεως είναι 6 μήνες μετά το άνοιγμα του προϊόντος.

10.

Τι θα γίνει αν ξεχάσω να βάλω το REALASH ή να το κάνω δύο και όχι μια φορά καθημερινά;

Αν για κάποιο λόγο ξεχάσετε να βάλετε το κοντίσιονερ το βράδυ, κάντε το την επόμενη μέρα. Να θυμηθείτε όμως ότι μόνο χάρη στην τακτικότητα θα λάβετε τα αποτελέσματα που αναμένετε. Κάθε διαταραχή της καθημερινής ρουτίνας προκαλεί παράταση της περιόδου μετά την οποία θα δείτε τα αποτελέσματα. Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το κοντίσιονερ περισσότερες φορές από μια καθημερινά, θυμηθείτε ότι αυτό δεν χρειάζεται και δεν επιτυχύνει την αναζωογόνηση των τριχών. Το REALASH, του οποίου σκοπός είναι η επιμήκυνση, η πάχυνση, η σγούρινση και η ενίσχυση των βλεφαρίδων σας, προορίζεται για χρήση μια φορά κάθε μέρα.

11.

Τι θα γίνει όταν σταματήσω να χρησιμοποιώ το REALASH;

Όταν λάβετε τα αναμενόμενα αποτελέσμτα, προτείνεται να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ με σκοπό τη διατήρηση των αποτελεσμάτων. Το REALASH θα βοηθήσει να θρέψετε και να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες σας, για να έχουν συνέχεια την ελκυστική όψη τους.

12.

Χρησιμοποιώ το REALASH εδώ και κάποιο καιρό, και παρατήρησα ότι το δέρμα στο σημείο όπου βάζω το κοντίσιονερ έγινε σκούρο. Τι να κάνω;

Κάποια πρόσωπα μπορεί να παρατηρήσουν μια μικρή σκούρινση του δέρματος, όπου εφαρμόζεται το REALASH (ειδικά στην περίπτωση υπερβολικά μακράς περιόδου καθημερινής εφαρμογής). Αυτά τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά και μπορεί να εμφανιστούν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου θα εξαφανιστούν.

13.

Τι να κάνω αν τυχαία το κοντίσιονερ περάσει στα μάτια;

Σε περίπτωση που το κοντίσιονερ μπει μέσα στα μάτια, να τα ξεπλύνετε με άφθονο καθαρό νερό.

14.

Το REALASH έχει δοκιμαστεί σε ζώα;

Όχι, το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

15.

Πού μπορώ να αγοράσω το REALASH;

Το REALASH είναι ένα επιστημονικά επεξεργασμένο παρέσκευμα, γι' αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τα σημεία διανομής του. Πουλάμε το προϊόν στην ιστοσελίδα μας και στα σαλόνια ομορφιάς και τα ινστιτούτα αισθητικής.

16.

Κάποιος μπορεί να μάθει ότι χρησιμοποιώ το REALASH;

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην διατηρήση της ιδιωτικής ζωή των πελατών μας. Παραγγέλνοντας το REALASH σε αυτή την ιστοσελίδα είστε σίγουροι ότι το REALASH θα σας παραδοθεί στην καθορισμένη από σας διεύθυνση σε ένα κανονικό κουτί που δεν λέει τίποτα για το περιεχόμενό του. Τότε δεν υπάρχει δυνατότητα να μάθει οποιοσδήποτε για την αγορά σας, εκτός και αν μόνοι σας το πείτε σε κάποιον.

17.

Πόσο καιρό θα περιμένω την παράδοση;

Εκτελούμε τις παραγγελίες σε δύο εργάσιμες μέρες, και το προίόν παραδίδεται με τη μορφή ενός διακριτικού δέματος μέσα από την εταιρεία κούριερ.

18.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό;

Φυσικά. Παρατηρώντας τις καινούριες τάσεις και ανάγκες των πελατών μας, οι παραγγελίες γίνονται σε όλο τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος παράδοσης επεκτείνεται. Το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ.

19.

Τι διακρίνει το REALASH από άλλα κοντίσονερ που είναι διαθέσιμα στην αγορά;

Υπάρχουν πολλές αιτίες. Οι πιο σημαντικές είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Επιπλέον το μεγάλο ενδιαφέρον για το REALASH και οι θετικές κρίσεις των ικανοποιημένων πελατισσών μας είναι η καλύτερη σύσταση. Αξίζει να δώσετε σημασία και στην τιμή του προϊόντος.